Accent Bijuterii oferă servicii complete de mentenanță, reparare și evaluare bijuterii!

La Accent am căutat întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele clienților noștri și tocmai de aceea îți punem la dispoziție servicii complete de reparații și mentenanță a bijuteriilor.

În atelierele noastre, oferim o gamă vastă de servicii precum:

  • țintuit pietre prețioase și semiprețioase,
  • aurit cu aur galben sau roz,
  • rodinat,
  • placat cu rutheniu
  • platinat etc.

De asemenea, reparăm bijuterii folosind atât metodele clasice, cât și tehnologia cu laser și oferim servicii de evaluare, expertizare și recondiționare a bijuteriilor vechi și a oricăror alte piese pe care le deții.

Alături de noi, vei știi întotdeauna adevărata valoare a pietrelor și a bijuteriilor achiziționate, deoarece îți oferim servicii de identificare și de evaluare a pietrei de diamant. Acest serviciu este disponibil atât pentru clienți, cât și pentru furnizori sau vânzători. În plus, suntem experți în identificarea pietrelor sintetice, a simulanților sau a eventualelor tratamente aplicate pietrelor. Așadar, poți apela cu încredere la noi!

Accent Bijuterii nu îți oferă doar bijuterii speciale, ci și servicii de cea mai bună calitate. Ai grijă de bijuteriile tale, verifică-le constant și apelează la noi de fiecare dată când ai cea mai mică problemă sau atunci când vrei să afli mai multe despre valoarea bijuteriei pe care o deții.