Orice bijuterie cumpărată de pe site-ul nostru beneficiază de un termen de garanție de 2 ani de zile. Garanția acoperă doar defectele de fabricație conform cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Fiecare bijuterie comandată de pe site-ul nostru vine însoțită de Certificat de garanție. De asemenea acceptăm bijuteriile ce fac obiectul garanției și fără certificat, fiind necesare doar câteva date pentru identificarea comenzii la noi în sistem (numărul comenzii, numele și prenumele de pe care s-a efectuat comanda, adresa de email, etc.).

Garanția nu se acordă în cazul folosirii necorespunzătoare a bijuteriilor!

Garanția constă în remedierea gratuită a defectelor apărute în timpul perioadei de garanție și care nu sunt imputabile cumpărătorului. Orice bijuterie cu defect de fabricație și nu de folosință necorespunzătoare aflată în termenul de garanție va fi reparată gratuit, iar în cazul în care aceasta nu poate fi reparată, bijuteria va fi înlocuită cu una similară sau de o valoare egală.

Produsele returnate în perioada de garanție din motive obiective vor fi trimise împreună cu factura și certificatul de garanție în original.

Dacă aveți probleme cu un produs aflat în garanție vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa comaccent@yahoo.com în care să ne furnizați numărul comenzii, numele de pe care s-a efectuat comanda și o scurtă descriere a defectelor întâmpinate.

În conformitate cu OUG 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit comanda, puteți să returnați coletul fără nici o explicație sau un motiv anume pentru retur.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu OUG nr. 140/2021. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție.

Accent Bijuterii deține autorizația ANPC cu numărul 0000222 pentru efectuarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase.

Bijuteriile Accent sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea și controlul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Direcția pentru Metale Prețioase.