LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea tuturor produselor achiziționate online se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Termenul de livrare al produsului comandat este de 48 de ore de la confirmarea comenzii (excepție fac zilele de sâmbătă și duminică și sărbătorile legale).

Transportul este gratuit pe teritoriul României, pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 RON.

Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 RON, costul livrării se va calcula înainte de finalizarea comenzii.

Toate produsele noastre vin împachetate în ambalaj cadou!

Pentru comenzi în afara teritoriului României, colaborăm cu DHL. Trebuie menționat faptul că expediem în afara României doar dacă clientul plătește în avans comanda (inclusiv taxele de transport). De asemenea, zonele de livrare sunt limitate la aria de acoperire DHL.

 

 

SCHIMBUL ȘI RETURUL PRODUSELOR

Accent Bijuterii acceptă următoarele forme de retur:

  • Retur în cazul produselor primite cu defect
  • Retur în cazul răzgândirii clientului
  • Schimbul produsului cu o altă bijuterie.

PRODUSELE PRIMITE CU DEFECT

În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris sau prezentarea la sediul Accent Bijuterii cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produsele se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificari scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă nu putem înlocui produsul cu unul conform, vă vom restitui contravaloarea produsului, în maxim 5 zile luratoare.

RĂZGÂNDIRE CLIENT

Dacă produsul achiziţionat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna sau schimba cu un alt produs, în termen de 14 de zile (în termenul legal), numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.

În cazul returnării, costul transportului va fi suportat de către cumpărător.

Pentru a iniția un retur tot ce trebuie sa faci este să completezi formularul de retur (disponibil în contul de client sau aici) până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării.

CONDIȚII DE RETURNARE:

  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat (certificatul de garanție în original, ambalajul și toate documentele cu care a fost livrat).
  • Produsul trebuie să fie sigilat.
  • Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Dupa inregistrarea cererii de retur, vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în cel mult 15 de zile de la data denunțării. Putem amâna rambursarea (dar nu mai mult de cele 15 zile menționate mai sus),  până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul în care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată, iar produsele îndeplinesc condițiile de retur. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport!

SCHIMBUL PRODUSELOR

În cazul în care doriți să schimbați produsul cu altă bijuterie disponibilă în stocul nostru, acest lucru se poate realiza în 14 zile de la achiziție, doar prin prezentarea bonului fiscal sau a facturii (în cazul comenzilor online) și numai dacă produsul nu a fost purtat și nu prezintă semne de uzură cauzată de manevrarea defectuoasă.

Putem schimba o bijuterie doar cu un alt produs cu aceeasi valoare sau o valoare mai mare.

REFUZUL RETURULUI

Produsele marcate în formularul de retur trebuie predate integral curierului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

Produsele nu se pot returna decât sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnării produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi etc.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă clientul a expediat produsul fără a obține în prealabil un număr de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

Accent Bijuterii poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.