Oferim servicii de evaluare, expertizare și recondiționare a bijuteriilor vechi și a oricăror alte piese pe care le deții.

Serviciile noastre sunt:

  • Expertizăm și evaluam bijuteriile cu pietre prețioase și semiprețioase sau orice tip de piatră (cu certificat sau fără certificat)
  • Certificăm bijuteriile cu pietre prețioase și semiprețioase sau orice tip de piatră
  • Recondiționăm bijuterii și obiecte din aur sau argint.

Serviciile de identificare și evaluare a pietrei de diamant se adresează atât clienților, cât și furnizorilor sau vânzătorilor. Suntem certificați GIA în cunoașterea și gradarea diamantelor și a pietrelor colorate (safire, smaralde, rubine), iar alături de noi vei știi întotdeauna adevărata valoare a pietrelor și a bijuteriilor achiziționate.

Suntem experți în identificarea pietrelor sintetice, a simulanților sau a eventualelor tratamente aplicate pietrelor. Cu alte cuvinte, vei știi întotdeauna, cu precizie și transparență ce anume ai cumpărat.

La Accent Bijuterii avem propriul laborator geomologic performant în care verificăm și certificăm orice fel de pietre și bijuterii. Avem o echipă foarte bine pregătită și profesionistă! Domnul Liviu Matei este cel care se ocupă de evaluarea și certificarea oricărei pietre prețioase sau semiprețioase și a oricărei bijuterii. Domnul Matei are o experiență vastă în domeniul bijuteriilor fiind gemolog certificat GIA (Institutul American de Gemologie) și având o experiență de peste 12 ani ca evaluator al casei de licitații Artmark.

Institutul American de Gemologie este recunoscut internațional pentru activitățile și serviciile întreprinse în domeniul bijuteriilor, dar mai ales al diamantelor. Înființat în 1931, institutul independent și nonprofit este cel care a pus bazele sistemului actual de gradare a diamantelor pornind de la următoarele 4 caracteristici esențiale: culoare, claritate, carataj și mod de fațetare. Sistemul Internațional de Gradare a Diamantelor reprezintă astfel standardul unic, utilizat de către toți profesioniștii în bijuterii și pietre prețioase de pe tot cuprinsul globului.

De ce te interesează pe tine acest lucru? Deoarece e important să fii întotdeauna vigilent atunci când cumperi un accesoriu atât de deosebit și de prețios precum o bijuterie cu diamant. Într-o lume plină de incertitudine, la Accent Bijuterii ai siguranța că bijuteriile pe care le achiziționezi sunt ornate cu pietre naturale certificate.

Pentru mai multe informații te așteptăm la noi în magazin sau ne poți contacta prin formularul de contact pus la dispoziție pe site.