Se spune că bijuteriile au puterea de a crea cele mai frumoase amintiri și că pentru fiecare dintre acestea există un moment prețios și un suflet pereche. Acesta este principiul după care noi, la Accent Bijuterii, ne-am ghidat de fiecare dată. De mai bine de 30 de ani, ne-am asumat menirea de a crea momente speciale, bijuterie cu bijuterie.

Brandul Accent Bijuterii s-a născut în anul 1991 din pasiunea pentru frumos și dorința de a purta ceva unic. Prima noastră dragoste a fost argintul, dar pe parcursul anilor am descoperit noi iubiri precum bijuteriile din aur cu diamante și alte pietre prețioase.

Dorința de a crea bijuterii care să aducă fericire și să creeze momente speciale, ne-a motivat de fiecare dată. De-a lungul timpului, sârguința și experiența ne-au făcut să fim din ce în ce mai buni, de aceea tendința de a progresa de la an la an, va rămâne întotdeauna unul dintre principiile Accent.

Accent Bijuterii este și va fi mereu locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. Astăzi îți punem la dispoziție o gama vastă de bijuterii unicate marca Accent, cu care vei ieși mereu în evidență. Fie că este vorba despre brățări masive, despre inele uimitoare sau coliere decorate cu pietre naturale, știi că alături de Accent te vei remarca de fiecare dată elegant, fără prea mult efort.

Cu fiecare piesă lucrată transmitem mai departe către clienții noștri, simplitatea elegantă a modelelor clasice Accent. Te invităm să descoperi întreaga noastră gamă de bijuterii și sperăm că vei alege să fii parte din universul Accent!


Informații societate comercială: 

Comaccent S.R.L.
C.I.F.: 3209320
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/10200/1991
Banca: B.R.D. Piața Romană
IBAN: RO89 BRDE 410S V390 0464 4100