Tendințe 2022: Ce bijuterii purtăm? (partea I)

La mulți ani, 2022! Am sărbătorit trecerea dintre ani, ne-am distrat, ne-am delectat cu preparate care mai de care mai delicioase, ne-am odihnit și revenim cu cele mai proaspete tendințe. Așadar, am început și acest an, ca întotdeauna, cu temele făcute. Cele mai mari podiumuri și cei mai importanți critici de modă prevăd tendințe ca de basm pentru acest an, iar noi ți le povestim pe îndelete! Am avut parte de surprize extraordinare și abia așteptăm să te încântăm și pe tine. Iată ce ne pregătește 2022 în materie de bijuterii!

Bijuterii cu inimioare pentru ținute surprinzătoare

Nu este deloc întâmplător faptul că primul trend al lui 2022 celebrează iubirea, dat fiind că cea mai romantică lună a anului începe în curând! Îți propunem câteva piese de rezistență ale tendinței care ne dă posibilitatea de a purta dragostea ca pe un talisman ce o onorează.

Set inimioare din argint cu zirconia

Bijuterii unicat pentru un an fermecat

Și dacă tot am început anul cu o notă de reverie, iată că cea de-a doua tendință răspunde la apel și ne aduce fantezia, visul și bucuria la îndemână, în cel mai propriu sens al expresiei: inele din argint ca desprinse din Țara Minunilor, cercei din argint pe care cu greu te abții să nu îi alegi și pandantive ce te vor purta spre lumi fantastice. Ție nu îți mai rămâne decât să visezi, de restul ne-am ocupat noi!

Inel cu piatra lunii, peridot și rodolit

Cercei cu perle baroce și topaz

Brățara fixă, tip manșetă revine ca vedetă

Se pare că acest tip de brățară nu se va demoda niciodată! Odată la câteva sezoane, ea reapare pe podiumuri și în presa de specialitate. Și tare ne bucurăm, căci avem câteva brățări fixe, modele-etalon de împărtășit la acest capitol:

Brățară fixa din argint

Brățară handmade cu jasp

Revenim luna viitoare cu și mai multe tendințe inspirate de noul an, dar până atunci te invităm să-ți încânți simțurile estetice cu și mai multe idei de accesorizare prețioasă și semiprețioasă: magazinul online și magazinele fizice Accent te așteaptă să le calci pragul, virtual sau în persoană! Pe luna viitoare!