Zodia Leu: Pietre și energia specifică

Fiecare zodie a horoscopului ne impactează într-un mod special și în fiecare lună toți simțim influența zodiei în care ne aflăm. Există întotdeauna un anumit grad de compatibilitate între noi și ce se manifestă pe cer, din punct de vedere astral, într-un anumit moment. Fiind o influență așa de mare nu o putem ignora, iar dacă avem în vedere armonia noastră interioară, este de preferat să nu ne opunem și pe cât putem să ne aliniem din punct de vedere vibrațional, emoțional și psihic, să ne acordăm cu ce manifestă universul.

Așadar pentru echilibru nostru interior e bine să cunoaștem ce tip de energie este în acest moment și să purtăm pietrele potrivite pentru a putea creea o compatibilitate între micro universul nostru și modul în care se prezintă macro universul în acest moment.

Zodia Leu emană o energie puternică, iar alegerea unor bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase potrivite pentru această zodie poate să amplifice caracteristicile sale pozitive.

Explozie de fericire în zodia Leu: Energia pentru fiecare din noi

Am intrat în zodia LEU și trăim “atingerea” ei din data de 23 iulie până pe 23 august. Nu doar cei născuți în acestă zodie sau cei cu Ascendentul în zodia Leului vor simți intens. Fiecare din noi, în harta natală astrală are un segment al vieții sub conducerea acestei zodii. De aceea este necesar să acționăm și să ne dorim să ne intersectăm cu această energie. Dacă nu ne place cineva din zodia Leu atunci cu atât mai mult va trebui să lucrăm cu această vibrație, pentru că în mod cert ea se regăsește undeva în ființa și viața noastră, dacă o respingem nu facem decât să respingem bucuriile pe care acestă zodie le poate aduce.

Exact ca toate celelalte semne zodiacale Leul are foarte multe calități, dar și câteva defecte pe care trebuie să le evităm. Utilizarea corectă a pietrelor și a cristalelor care rezonează cu zodia Leu ne poate ajuta să ne conectăm într-un mod echilibrat cu sfera subtilă de rezonanță a celei mai solare zodii. Acest semn astral se află sub directa guvernare a Soarelui (nu întâmplator cea mai caldă și luminoasă perioadă a anului este exact în timpul acestei zodii).

 Din antichitate Soarele este venerat ca zeu suprem, creatorul universului și ca sursă a vieții, iar în astrologie este simbolul autorității, a vitalității, a succesului, a sănătății și a laturii noastre conștiente. Iar zodia Leului încorporează toate aceste atribute și mai adaugă câteva: patronează copii, sporește fertilitatea, ne ajută să ne bucurăm de viață, ne ajută să fim loiali, încrezători, stabili , focusați, să experimentăm plăcerea, pasiunea, luxul, flirtul, aventura, petrecerile, evenimentele fastuoase dar și generozitatea,  iubirea și ajutorarea celor nevoiași, noblețea sufletească etc. Toate aceste calități și emoții le putem provoca în mod conștient alegând să ne sporim rezonanța cu acestă zodie.

Influența cristalelor: Pietre zodia Leu

În organismul nostru zodia Leu guvernează ochii/vederea, inima și ficatul, așadar orice piatră prețioasă și/sau semiprețioasă pe care o vom purta și este în contact direct cu energia acestei zodii va impacta în mod direct aceste zone. Dacă știm deja că avem anumite probleme de sănătate cu ochii, inima, tensiunea arterială sau diabet putem beneficia direct de influența unor pietre precum:

Chihlimbar

Chihlimbarul – atrage norocul, stimulează înțelepciunea, latura noastră spirituală și armonizează toate chakrele.

 

Peridot

Peridotul –  amplifică compasiunea și empatia, aduce somn odihnitor, calm și sănătate bună.

Topaz auriu

Topazul auriu – acționează direct asupra plexului solar și sistemului digestiv, ne ajută să fim mai încrezători, mai optimiști, să devenim mai conștienți de calitățile noastre, să ne deschidem sufletul și să depășim blocajele.

Smarald

Smaraldul – una din pietrele cu cele mai mari capacități de vindecare fizică dar mai ales emoțională, îmbunătățește vederea, claritatea și calmul mental.

 

 

Citrin

Citrin – poate singura piatră care nu are nevoie de purificare pentru că poate converti energiile negative în energii pozitive. Aceasta promovează bucuria, starea de bine, optimismul, prosperitatea, entuziasmul și elanul.

Safir galben

Safirul galben – reduce stresul, aduce un somn liniștitor, stimulează sistemul imunitar, mărește capacitatea de concentrare și de memorare. Este o piatră care reușește să ne facă să ne conectăm spiritual.

În general toate pietrele galbene, portocalii și aurii manifestă intens energia soarelui, dar și a zodiei Leu. Cel mai bun metal pentru a amplifica influența zodiei Leu în viată noastră este aurul (de preferat cel galben). 

De asemenea, e de preferat să purtați bijuteriile cu pietre semiprețioase și prețioase cât mai aproape de piele și cât mai mult în această perioadă. Soarele este în directă legătură cu latura noastră cognitivă și conștientă, de aceea este indicat să fim foarte atente când purtăm ceva. Să nu lăsam să intervină obișnuința și automatismul (de exemplu în prima parte a zile să purtăm un inel cu una din pietrele de mai sus pe mâna stângă, iar după amiază pe mâna dreaptă).

În această perioadă e bine să evităm perlele și piatra lunii tocmai pentru că ar fi opusul influenței astrale generale. E de preferat să ne dorim să înțelegem ce ne transmite universul și să amplificăm rezonanța specifică în ființa noastră.

Te invităm să descoperi la Accent Bijuterii o selecție impresionantă de bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase pentru zodia Leu și nu numai. Înțelegând influența astrală a acestei zodii, am creat o colecție diversificată, astfel încât fiecare Leu să găsească ceva special și potrivit pentru gusturile și personalitatea sa. Fie că îți dorești bijuterii cu chihlimbar, peridot, topaz auriu, smarald sau alte pietre semnificative pentru Leu, vei găsi cu siguranță ceva care să îți reprezinte cu adevărat esența. Descoperă bijuteriile potrivite pentru zodia ta și adaugă o notă distinctă și strălucitoare în stilul tău personal.