Zodia Balanță și pietrele ei

Zodia Balanță este zodia care iubește cel mai mult estetica, armonia și frumusețea. Energia acestei zodii ne influențează și pe noi, toți ceilalți nativi, de aceea în perioada aceasta simțim nevoia de a colabora mai bine cu semenii noștri, dorim să ne înfrumusețăm viața, să iubim mai mult, să dăruim mai mult, dar și să ne apropiem de artă. Vom constata că ni se amplifică bunul simț, toleranța, spiritul pacifist, latura artistică și blândețea.

Zodia Balanță și influențele ei

Dintre toate zodiile horscopului putem spune că Balanța este cea mai umanistă și că în perioada ei noi celebrăm iubirea, arta și pacea. Nu întâmplător este zodia celor mai buni diplomați sau ambasadori – nativii acestei zodii sunt printre cei mai prezenți (pe locul 2) în rândul câștigătorilor premiilor Nobel. Pentru a ne alinia cu această vibrație, cristalele și pietrele prețioase ne pot ajuta într-un mod subtil, dar foarte eficient.
Cei născuți în zodia Balanță sau cu Ascendent în Balanță vor fi primii care vor reacționa, însă trebuie să conștientizăm că indiferent de cum arată harta noastră astrală cu toții suntem receptivi la aceste influențe generate de poziția Soarelui în constelația Balanță.
Venus este planeta guvernatoare a Balanței și ea amplifică dorința noastră de ne îmbracă trendy și armonios cu fizicul nostru, de a atrage atenția, într-un mod plăcut, asupra înfățișării noastre dar și a de a-i admira pe ceilalți.

Pietre și cristale benefice pentru zodia Balanță

Piatra care se contopește cel mai bine cu energia Balanței este Opalul, urmată de Citrin, Safir, Agat, Labradorit și Piatra Lunii. Aceste pietre au puterea de a amplifica calitățile Balanței și pot estompa defectele cum ar fi: lipsa de fermitate, amânarea decizilor și procrastinarea în general, riscul sporit de anxietate, nerăbdarea, impulsivitatea în vorbire, tendința de victimizare, etc.

Opal

Opalul are o influență mai puternică pentru cei născuți în luna Octombrie, dar și cei din prima parte a zodiei Balanță vor beneficia de energia lui. Această piatră ajută Balanța să treacă dincolo de aparențe și să-și amplifice intuiția. Este deosebit de puternică în a ne ajuta să ne clarificăm sentimentele, să ne recunoaștem sufletul pereche și aduce stabilitate în cuplu și are o acțiune pozitivă asupra rinichilor și a stomacului.

 

Citrin

Citrinul, cel mai bun scut energetic, este foarte bun pentru cei din zodia Balanță pentru că îi ajută să se focalizeze și să iasă din iureșul de emoții negative în care au tendința să se scufunde. De asemnea acest cristal îi ajută să-și canalize toate energia pe un singur proiect, asigurând succesul.

 

 

Safir

Safirul, în special safir galben și safir albastru, are o influență pozitivă asupra celor din zodia Balanță ajuntându-i să se focalizeze pe ce este important. Safirul stimulează atenția, discernământul și înțelepciunea și empatia. Safirul ne ajută să ne controlăm latura instinctivă.

 

Agat

Agatul este o piatră pe care Balanțele ar trebui să o poarte non-stop, deoarece este profund conectată cu justiția, simțul adevărului, corectitudinea, iar partea cea mai interesantă la Agat este că are foarte multe forme și culori adăugând astfel noi proprietăți la cele generale. De exemplu, agatul bleu ne va ajuta să ne calmăm și să ne exprimăm liber, agatul-mușchi încurajează sănătatea și starea de bine, iar agatul roșu oferă protecție și forță vitală.

Pandantiv din argint cu agat

 

Labradorit

Labradoritul poate fi de folos mai ales când Balanțele au de luat decizii importante. Una dintre trăsăturile negative ale Balanței e că nu poate alege cu fermitate și i se pare dificil să nu revină asupra deciziei. Labradoritul stimulează încrederea în capacitățile noastre mentale și în discernământ, potolește mintea agitată și ne ajută să ne concentrăm pe ce este cu adevărat important și valoros pentru noi.

 

Piatra lunii

Piatra Lunii ne ajută în perioada asta să ne conectăm cu vocea inimii noastre, să eliminăm dubiile și să avem încredere în intuiția noastră. Este o piatră care stimulează creativitatea și ne poate ajuta să ne exprimăm liber emoțiile prin artă. Balanța este o zodie de aer care se bazează pe capacitățile sale cognitive și uneori uită de emoții, de aceea Piatra Lunii poate fi extraordinar de utilă.

 

Chiar dacă ieșim curând din zodia Balanță, bijuteriile cu pietre semiprețioase și prețioase au în continuare o influență pozitivă asupra bunăstării noastre. Te invităm să descoperi multitudinea de pietre naturale benefice pentru zodia Balanță. Între timp, nu uita să ne urmărești pentru a afla mai multe despre lumea bijuteriilor, aici pe blogul Accent Bijuterii.