Luna Nouă în zodia Fecioara – Cum ne transformă viața?

Evenimentele astrologice și bijuteriile cu pietre au mai multe în comun decât ți-ai fi putut imagina. Pietrele semiprețioase și prețioase emană energii aparte și au beneficii multiple de care tu poți beneficia în momente cheie ale evenimentelor astrologice. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre Luna Nouă în zodia Fecioară și despre pietrele semiprețioase și prețioase care te pot ajuta în această perioadă.

Cum se manifestă Luna Nouă în zodia Fecioară?

Luna Nouă din punct de vedere astral e un moment de restart energetic, emoțional, social și mental. Putem experimenta cum ceea ce am visat și sperat mult timp, brusc se manifestă. Pe cer Luna și Soarele sunt foarte apropiate și fluxul dintre Yin și Yang este super armonios, iar noi vom simți că partea noastră cognitivă este foarte mult susținută de latura noastră emoțională și asta ne ajuta să avem foarte multă încredere în noi și să trecem peste toate greutățile.

Partea buna este că deși doar azi e Lună Nouă (15 septembrie), dacă noi respectăm toate principiile Lunii Noi și suntem activi, dinamici, curajoși vom beneficia de aceasta energie pe tot parcursul lunii până la următoarea fază de Lună Nouă.

Această Lună Nouă care se produce în zodia Fecioară ne stimulează să ne ascuțim simțurile și intuiția pentru a observa ce ne face rău și ce este toxic în viață noastră. Acum este perioada perfectă pentru a ne descotorosim de obiceiuri proaste, de gânduri negative, de tot felul de adicții (inclusiv cea de zahar, dacă este cazul) și de relații nesănătoase.

Zodia Fecioară ne ajută să ne organizăm viața, să ne apropiem de natură și de tot ce este natural, să fim mult mai logici și mai capabili să respectăm hotărârile pe care le-am luat.

Pietre semiprețioase și prețioase ideale pentru Luna Nouă

Cea mai bună încărcare cu energie pozitivă se face în timpul Lunii Noi. De aceea îți recomandăm să te îndrepți către bijuteriile cu pietre semiprețioase și prețioase. În special, bijuteriile cu pietre galbene și verzi sunt cele mai indicate în această perioadă, dar și pietre precum Labradorit, Lapis Lazuli, Cuarț Roz și Cuarț Fumuriu sunt de luat în calcul.

Dintre pietrele galbene vă recomandăm: citrin, crisoberil sau jad galben, deoarece sunt le puteți purta non-stop în ziua acesta, dar și în următoarele zile pentru că vă vor susține pentru a avea energie să vă împliniți toate proiectele. Aceste cristale vă ajută să vă conectați cu optimismul, efervescența, dinamismul și succesul.

Pietrele verzi recomandate sunt: jad verde, smarald, peridot, malahit și aventurin. Aceste pietre susțin claritatea mentală, capacitatea noastră de a fi fermi și calmi și de a depăși cu bine orice tensiune și conflict. Este bine să purtăm aceste pietre în momentele în care știm că vom fi solicitați din punct de vedere intelectual. Vom observa că acestea ne ajută să nu mai ajungem super obosiți acasă și vom avea mai multa energie și după job.

 

Acum că ai aflat ce pietre semiprețioase și prețioase poți purta în Luna Nouă și în perioada zodiei Fecioară, te invităm să descoperi mii de bijuterii din argint din colecțiile Accent. Suntem siguri că vei găsi pandative din argint, brățări din argint, inele din argint, dar și cercei din argint pe care le vei putea purta cu drag și te vor susține energetic în perioada ce urmează.