Calitate și profesionalism – Serviciile Accent!

Bijuteria este mai mult decât un simplu accesoriu, ea este o bucățică din sufletul nostru. Fiecare accesoriu are povestea sa care va dăinui în timp, din generație în generație. Este de la sine înțeles faptul că bijuteriile trebuie să fie purtate cu dragoste și îngrijite cu atenție. Ai grijă de bijuteriile tale exact așa cum ai grijă de cineva drag, iar ele vor străluci etern.   La Accent Bijuterii prețuim, la fel ca tine, calitatea și profesionalismul. Azi îți vorbim despre serviciile Accent create special pentru bijuteriile tale de suflet și din dorința de a te ajută să ai grijă de ele ca la carte, pentru ca acestea să arate mereu impecabil!

 

Accent Bijuterii oferă servicii complete de mentenanță, reparare și evaluare bijuterii!

Sunt momente când inelul de logodnă nu mai strălucește la fel sau când colierului preferat îi lipsește o piatră. Să știi că bijuteria ta preferată și-a pierdut farmecul din cauza unui incident neprevazut este dureros pentru oricine.

La Accent am căutat întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele clienților noștri și tocmai de aceea îți punem la dispoziție servicii complete de reparații și mentenanță a bijuteriilor. În atelierele noastre, țintuim pietre prețioase și semiprețioase, aurim cu aur galben sau roz, rodinăm, placăm cu rutheniu și platinăm. Bijuteriile tale vor căpăta un suflu nou și va fi ca și cum s-ar fi retrezit la viață.

În procesul de reparație a bijuteriilor, folosim atât metodele clasice, dar și tehnologia cu laser. Care sunt avantajele acesteia din urmă? Utilizând laserul, bijuteria poate fi reparată mai rapid. Nu se mai încălzește, nu mai este obligatoriu să scoatem pietrele și astfel eliminăm cu totul posibilitatea producerii vreunui accident. Iar atunci când discutăm despre o piesă pe care o îndrăgești, aceste aspecte sunt mai importante ca niciodată.

 width=

Așadar, la Accent Bijuterii recomandăm sudura cu laser pentru următoarele atuuri:

- o precizie mai mare prin reparația la microscop;  

- o rezistență sporită;

- o calitate și o finisare microscopică de excepţie.

Mai avem vești bune! Pentru că și noi îndrăgim bijuteriile pe care le creăm și ne dorim ca ele să dăinuie în timp, îți punem la dispoziție servicii de mentenanță și de reparații gratuite. Ce te rugăm, însă? Să verifici regulat bijuteriile! Chiar dacă bijuteria ta nu a suferit stricăciuni vizibile, nu uita să optezi pentru serviciile de mentenanță. Orice bijuterie are nevoie de ele, iar noi ți le oferim gratuit și după ce a expirat perioada de garanție. Verificarea periodică a bijuteriilor îți garantează că te vei bucura mai mult timp de rezistența și strălucirea lor.

Serviciile pe care le oferim nu sunt doar pentru bijuteriile marca Accent, ci pentru toate accesoriile tale dragi. Pe lângă reparații și mentenanță, oferim servicii de evaluare, expertizare și recondiționare a bijuteriilor vechi și a oricăror alte piese pe care le deții. Suntem foarte dedicați și tot ceea ce facem, facem cu plăcere. La Accent Bijuterii avem propriul laborator geomologic performant în care verificăm și certificăm orice fel de pietre și bijuterii. Avem o echipă foarte bine pregătită și profesionistă.

Domnul Liviu Matei este cel care se ocupă de evaluarea și certificarea oricărei pietre prețioase sau semiprețioase, fiind gemolog certificat GIA (Institutul American de Gemologie). Institutul American de Gemologie este recunoscut internațional pentru activitățile și serviciile întreprinse în domeniul bijuteriilor, dar mai ales al diamantelor. Înființat în 1931, institutul independent și nonprofit este cel care a pus bazele sistemului actual de gradare a diamantelor pornind de la următoarele 4 caracteristici esențiale: culoare, claritate, carataj și mod de fațetare. Sistemul Internațional de Gradare a Diamantelor reprezintă astfel standardul unic, utilizat de către toți profesioniștii în bijuterii și pietre prețioase de pe tot cuprinsul globului.  

 width=

De ce te interesează pe tine acest lucru? Deoarece e important să fii întotdeauna vigilent atunci când cumperi un accesoriu atât de deosebit și de prețios precum un diamant. Într-o lume plină de incertitudine, la Accent Bijuterii ai siguranța că bijuteriile pe care le achiziționezi sunt ornate cu pietre naturale certificate. Punem la dispoziție servicii de identificare și de evaluare a pietrei de diamant atât pentru clienți, dar și pentru furnizori și pentru vânzători. Suntem certificați GIA în cunoașterea și gradarea diamantelor și a pietrelor colorate (safire, smaralde, rubine), iar alături de noi vei ști întotdeauna adevărata valoare a pietrelor și a bijuteriilor achiziționate.

De asemenea, suntem experți în identificarea pietrelor sintetice, a simulanților sau a eventualelor tratamente aplicate pietrelor. Cu alte cuvinte, vei știi întotdeauna, cu precizie și transparență ce anume ai cumpărat. Accent Bijuterii nu îți oferă doar bijuterii speciale, ci și servicii de cea mai bună calitate. Ai grijă de bijuteriile tale, verifică-le constant și apelează la noi de fiecare dată când ai cea mai mică problemă sau atunci când vrei să afli mai multe despre valoarea bijuteriei pe care o deții.  

„Povestea noastră a început acum 33 de ani, din pasiunea pentru bijuterii. De atunci și până în prezent, am clădit ceea ce astăzi este Accent Bijuterii – locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. În prezent, fidelitatea clienților noștri dovedește faptul că după atâția ani, bijuteriile noastre încă sunt prima lor alegere. Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent Bijuterii"